Снимка troyanpress.comЗагиналият в новата катастрофа, станала край Ловеч, все още се намира

...
Снимка troyanpress.comЗагиналият в новата катастрофа, станала край Ловеч, все още се намира
Коментари Харесай

Трагедията в Ловешко няма край! Режат ламарини, за да извадят загиналия от смачкана на хармоника кола

Снимка troyanpress.com

Загиналият в новата злополука, станала край Ловеч, все още се намира в автомобила и екипите се пробват да извадят тялото му. Ранените към този момент се извозват към болничното заведение в Ловеч. Към мястото пътува и регионалния шеф на Ловеч Георги Терзийски. Движението се отбива, оповестява troyanpress.com.

Припомняме, че нова злополука стана в правата на гибелта край Микре, където през вчерашния ден починаха 9 души при конфликт сред пътнически бус и камион. Днес към 10:30 ново меле е станало край ловешкото село Сопот,. По предварителна информация има 7 ранени и 1 умрял. Катастрофата е станала малко след бензиностанция „ Ромпетрол “. По първична информация са се блъснали два леки автомобила. Единият автомобил е със софийска регистрация, а другия с пловдивска.

Най-вероятната причина за злополуката е, че единият автомобил изпуска завоя и се удря челно в другата кола. И двете коли са били цялостни с хора по 4 индивида във всяка кола, това е по данни на очевидци.

Малко преди тази злополука има друго ПТП, където бус се е метнал в канавката. За благополучие при този случай няма потърпевши.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР